Drugu godinu zaredom, uspješno smo organizirali internu konferenciju Factory X Developers Day. Konferencija je održana u kongresnom prostoru hotela Terme Sveti Martin u četvrtak, 18. svibnja 2023. godine, a organizirali smo je s ciljem kako bismo zajedno istražili najnovije trendove u razvoju aplikacija i informirali se o novostima iz IT svijeta.

Naši stručnjaci prezentirali su teme koje su trenutno ključne za našu industriju, te smo zajedno raspravljali o njihovoj primjeni u našem radu. Teme koje su predstavljene na Developers Day 2023 su: ChatGPT vs Copilot, UI testiranje, Unit testiranje, Docker i Kubernetes te Angular vs Vue.js.

Kako bi omogućili i praktično iskustvo, održane su i dvije radionice. Prva radionica bila je posvećena razvoju aplikacija u Vue.js-u, pružajući priliku za stjecanje praktičnih vještina u korištenju ovog popularnog razvojnog okvira. Druga radionica bila je usmjerena na korištenje Playwright alata za testiranje aplikacija, demonstrirajući našim testerima načine automatizacije testiranja i unapređenja procesa osiguravanja kvalitete.

Na kraju smo dana zajedno uživali u večeri u restoranu Falat koji se nalazi u sklopu hotela. U opuštenoj atmosferi, nastavili smo razgovarati o temama koje smo slušali tijekom konferencije, ali i o drugim općenitim temama koje nas zanimaju.

Naši su zaposlenici izrazili svoje zadovoljstvo ovim događajem, a Factory X Developers Day 2023 se pokazao kao ne samo informativna konferencija, već i izvrsna prilika za druženje.

POVEZANE OBJAVE

Skip to content