Tvrtka Factory X d.o.o. je zlatni sponzor B:IT.con konferencije čiji je organizator Veleučilište u Bjelovaru. Konferencija će se održati 10. prosinca 2022. godine u prostorijama Doma kulture Bjelovar. Cilj konferencije je okupljanje IT&tech zajednice, razmjena znanja i iskustava te poticanje suradnje na različitim područjima djelovanja unutar IT&tech sektora.

O B:IT.con konferenciji

B:IT.con je bjelovarska IT&tech konferencija koja se održava u prosincu.

Na ovogodišnjoj konferenciji će 8 predavača prezentirati ukupno 8 tema u jednom slijedu. Prvo predavanje na konferenciji održat će jedan od vodećih hrvatskih astronoma i pokretač zvjezdarnice Višnjan, Korado Korlević. Na konferenciji se očekuje ukupno 250 sudionika.

Organizator konferencije je Veleučilište u Bjelovaru koje izvodi tri preddiplomska stručna studija u STEM području: Mehatronika, Računarstvo i Sestrinstvo. Suorganizatori konferencije su: Grad Bjelovar, tech43 i Tehnološki park Bjelovar d.o.o. Grad Bjelovar jako potiče razvoj IT sektora i razvoj visokog obrazovanja. Tech43 je naziv za entuzijastičnu skupinu bjelovarske IT&tech zajednice. Tehnološki park Bjelovar je potporna poduzetnička institucija koja pomaže i podupire razvoj ideja, inovacija i poduzetništva u gradu Bjelovaru. Glavni pokrovitelj konferencije je Grad Bjelovar, a zlatni sponzor konferencije je IT tvrtka Factory X d.o.o. Tu su i drugi brojni sponzori koji su podržali ovu konferenciju, a vidljivi su na stranici www.bitcon.hr/#sponsors.

Atmosferu na prošloj konferenciji BITCON 2019 pogledajte na linku: https://www.youtube.com/watch?v=BP2AyEzPkVI.

Sve informacije o konferenciji možete pronaći na stranici: www.bitcon.hr

POVEZANE OBJAVE

Skip to content