Sa zadovoljstvom objavljujemo da smo od strane Acietyja izabrani među 10% najboljih softverskih tvrtki u nekoliko kategorija, čime potvrđujemo našu posvećenost izvrsnosti i inovacijama u IT industriji.

Evo u kojim kategorijama smo se istaknuli:

  • Razvoj ASP.NET-a
  • Razvoj Azurea
  • Razvoj Microsoft SQL Servera
  • Razvoj SaaS-a
  • Razvoj TypeScript-a

Aciety

Aciety je B2B tržište koje povezuje poslovne subjekte s vodećim IT tvrtkama. Od svog osnutka 2011. godine, Aciety pregledava preko 4500 IT tvrtki kao pružatelje usluga. Putem vlastitog sustava za pretraživanje, Aciety pojednostavljuje proces klijentima kako bi pronašli idealne partnere za svoje softverske zahtjeve.

O Factory X d.o.o.

Factory X d.o.o. je tvrtka za razvoj softvera koja pruža najvišu kvalitetu usluge svojim klijentima. Jedinstveni smo u našoj predanosti i posvećenosti vrhunskim tehnološkim inovacijama i razvoju aplikacija, koje pokreću razvoj poslovanja. Partner koji Vam pomaže u svakom stadiju razvoja proizvoda – od ideje do implementacije, podrške i održavanja.

Naša misija je isporučiti softverska rješenja koja potiču rast, učinkovitost i performanse naših klijenata, dok težimo biti prepoznati kao tvrtka koja stalno nadilazi očekivanja. Nudimo širok spektar usluga, uključujući izradu web stranica i aplikacija, razvoj mobilnih aplikacija, Dynamics 365, implementaciju graf baze podataka te razvoj desktop aplikacija.

Skip to content