Dragi studenti,

s veseljem najavljujemo naše sudjelovanje na 12. Tjednu karijera na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu! Ovaj događaj će se održati od 16. do 20. listopada 2023. godine, a mi ćemo se predstaviti u četvrtak, 19. listopada.

Tijekom našeg sudjelovanja na Tjednu karijera, imat ćete priliku saznati više o našoj tvrtki, upoznati naš tim i istražiti mogućnosti koje nudimo za vašu profesionalnu karijeru. Bilo da ste student na početku svog putovanja ili imate već nešto iskustva u IT sektoru, uvijek smo otvoreni za razgovor i suradnju.

Također, želimo vas obavijestiti o radionici koju smo pripremili za vas! Istog dana, od 13 do 15 sati, održat ćemo radionicu na temu „Razvoj MS Teams aplikacija“. Ova će vas radionica provesti kroz proces izrade aplikacija za Microsoft Teams, istražiti različite aspekte njihovog razvoja i ponuditi praktične primjere koda koji će vam pomoći da razumijete kako sve to funkcionira. Osim toga, detaljno ćemo razmotriti mogućnosti integracije aplikacija u Microsoft Teams ekosustav i pružiti smjernice koje će vam olakšati razvojni proces.

Cijeli program možete pogledati na: https://cpsrk.foi.hr/tjedan-karijera/

Vidimo se 19. listopada 2023. godine na 12. Tjednu karijera!

POVEZANE OBJAVE

Skip to content